De Hemelbestormers

van
Creatieve Expeditie
naar
Blijvende Innovatie

 

Bij het bergbeklimmen kom je in ruig terrein en op grote hoogte:  een prachtig uitzicht en het gevoel iets gepresteerd te hebben zijn je beloning!

Zo is het ook met het ontwikkelen van jezelf:  het kost tijd, moeite, doorzettingsvermogen, blijven leren en ook luisteren naar je hart. Dat doen we dan ook met onze trainingen. Het resultaat is onder meer zelfvertrouwen, eigenaarschap en vernieuwende ideeën.

Hoe krijg je binnen je team en persoonlijk verandering in gedrag en daarmee cultuur?

De Hemelbestormers maakt en geeft trainingen, die ambitie en visie vertaalt in eigenaarschap van concrete, vernieuwende ideeën. 

Elisabeth Baron en  Anneke Blok

Door goed te luisteren en door te vragen kunnen wij een training op maat ontwikkelen en geven, waarbij mensen mede-eigenaar worden van een veranderproces. Dit doen we door je mee te nemen in een leerervaring, gebruik makend van de kracht van creativiteit.

We genieten er van als mensen weer hun creatieve kant ontdekken, het plezier daarin terugvinden en leren hoe ze die kunnen gebruiken. Wij  coachen en trainen met passie in het creatief doen, creatief denken en creatief zijn. 

De aanpak van de training komt dan ook samen in de kernwoorden: Loslaten - Plezier - Toepassen. Met deze blijvende leerervaring bereiken we het resultaat voor uw organisatie: ruimte voor vernieuwing vanuit het team, eigenaarschap van de innovaties en versterken van de teamkracht.

We werken voor teams van bedrijven en voor groepen met individuele deelnemers

Contact

Heb je een vraag of wil je iets met ons delen?

Contact