Ha L&D-er, wil je samen betere leerervaringen ontwerpen?

Ben jij L&D-er of learning professional en net als wij op zoek naar manieren om betere leerervaringen te ontwerpen? Een manier die structuur biedt en vrijheid geeft aan creativiteit? Een manier die zorgt voor verandering die ontstaat uit eigenaarschap?

Wij hebben deze manier bedacht en ontwikkeld in een methode. Deze gebruiken we als dehemelbestormers zelf bij onze klanten en zij hebben er zoveel baat bij, dat we deze ook met jou willen delen. We willen dit met je delen door je de methode te laten ervaren, zodat jij in je werk verschil kunt maken. Samen met andere learning professionals proef  je hoe je leerervaringen ontwerpt die uitgaan van co-creatie en verandering als doel hebben.

Zou jij interesse hebben in een trainingssessie? Of heb je behoefte aan informatie hierover? Of wil je meedenken over welke leervorm het beste bij jou past? We horen het graag van je!

#LXD #L&D #verandering  #eigenaarschap

Facetten Leerervaringen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *