Beweging – wat doet dat met jou?

De Hemelbestormers on tour: tussen-etappe

Onze fietsreis brengt ons vandaag bij Hans van der Vlis, in de binnenstad van Deventer. Vanuit zijn bedrijf Commovendo werkt hij met individuen, koppels en teams aan relaties. Zijn kracht is het ruimte geven aan iets wezenlijks dat in de knel is gekomen. Wat ons bij hem bracht is zijn aandacht voor beweging.

In ons artikel in het MKB Deventer- magazine (juni 2018)  beschrijven we dat we zelf in beweging blijven om zo de Hemelbestormers te kunnen laten groeien. Beweging geeft ons energie en ruimte voor nieuwe ideeën, voor een andere aanpak, voor verandering. Wat mij aanspreekt in onze ontmoeting met Hans is dat ik merk dat ik wezenlijk verschil van Elisabeth. In hoe ik ben en hoe ik contact maak als we bij Hans zijn. Maar ook hoe Elisabeth en ik onderling verschillen in kwaliteiten. Dat verschil is een positieve, toegevoegde waarde en is de kracht van ons samen. Een waarde om vanuit ons als De Hemelbestormers beweging op gang te krijgen en te laten stromen binnen een team of voor jou persoonlijk.  Een verschil in aanpak, die we samenbrengen tot een sterk geheel, om daarmee jou te helpen de kracht van creativiteit te ontdekken en te gebruiken.  Want daar gaat het ons om; verschil te kunnen maken in jouw leven persoonlijk of in je team.  En daar is de beweging in het proces van creativiteit super belangrijk in. Wil jij ook in beweging komen? Durf jij je uitdagingen aan te gaan en verschil te maken? En wil je voor het team en jou plek daarin ruimte ontdekken voor mogelijkheden?

Kom in beweging en maak contact met ons.

Even wat inspiratie:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *