In beweging blijven

Afgelopen winter hebben we ons als De Hemelbestormers gericht op wat ons nou De Hemelbestormers maakt. Net als veel startende bedrijven is het voor ons ook nodig om de meerwaarde te ontdekken.

Nu onze missie staat als een huis, is de volgende stap dit te vertellen aan potentiële klanten. En als echte hemelbestormers pakken we dat op een creatieve manier aan. Misschien herken jezelf wel in de volgende uitdaging:

Onze uitdaging is de volgende:

Hoe krijgen we een volgende opdracht op een manier die bij ons past?

Bij ons past het in beweging blijven door het aangaan van uitdagingen. Bij ons past persoonlijk contact maken en we denken ook dat onze klanten dat als positief opmerken. Bij ons past mensen inspireren en op ideeën brengen.

Al snel komen we op het idee om in beweging blijven letterlijk te nemen. Als we nou eens op de fiets persoonlijk contact maken met HR of P&O mensen binnen de bedrijven in Deventer. Als we de tijd nemen om te zien hoe het bedrijf reilt en zeilt. En in een persoonlijk gesprek wensen en uitdagingen kunnen horen die er spelen. Als we dan mogen vertellen waar we als De Hemelbestormers een bijdrage in kunnen leveren, hebben we mogelijk een match. Dus hup in de benen en google maps aan.

We zijn on tour in Deventer – op de fiets. Ben je nieuwsgierig wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Dan zorgen we ervoor dat jij ook op onze route ligt.

Bel of app ons; gewoon doen. 06 83174820 (Anneke Blok)
06 13428008 (Elisabeth Baron)

We hopen je te inspireren met deze blog om niet te blijven nadenken, maar te gaan doen.

Inspiratie kun je ook krijgen tijdens de wandelingen die we vlakbij Deventer verzorgen. Kijk hier voor meer informatie.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *