Why? waarom we doen wat we doen

Steeds sneller en vaker is er binnen organisaties sprake van nieuwe doelen, een andere visie, hogere targets die gehaald moeten worden en personeel dat  duurzaam inzetbaar moet zijn.

Bij onze klanten merken we dat de druk op hun mensen steeds hoger wordt. Ze lopen dan mogelijk tegen hun grenzen aan, omdat er geen ruimte meer is voor fouten, alleen maar voor successen. De motivatie van het personeel gaat daarmee omlaag en de kans op bijvoorbeeld een burn-out wordt groter.

why_uitdaging_aanpak

Hoe houd je je personeel nog gemotiveerd om mee te gaan in deze veranderingsprocessen?

Wij denken dat er ruimte moet en kan zijn voor innovatie vanuit de mens, persoonlijke betrokkenheid en leren door te doen en fouten te mogen maken. Als je (h)erkend wordt en gewaardeerd wordt, voel je je meer tevreden en ga je ook meer je best doen voor de ander vanuit je kracht en passie.
Mensen kunnen leren en dat is ook fouten durven te maken. Die ruimte krijgen ze bij ons. Daarom geven wij trainingen vanuit betrokkenheid met de persoon. Op zoek naar plezier in het proces waarbij je je verstand, je gevoel en je lichaam gebruikt. En waardoor je zelfwaardering krijgt.

Wij zijn er van overtuigd dat je meer kunt halen uit wat er in de mensen zit door ze eigenaar te laten worden van de verandering. Dit doen we door ze te motiveren tot aanpassen aan een nieuwe situatie vanuit eigenheid en eigenaarschap. We maken hierbij gebruik van de kracht van creativiteit en creatieve denktechnieken.  Zo komen ze op nieuwe ideeën en oplossingen, die worden uitgewerkt en omgezet in concrete acties.

how_uitdaging_aanpak

Wij geloven in de kracht van creativiteit en creatief denken. We genieten er van als we mensen in hun kracht kunnen zetten, als ze blij en verrast zijn door onze methode loslaten - plezier - toepassen. Het is prachtig om ze te laten ontdekken dat hun eigen ideeën omgezet worden in toepasbare projecten die verbetering brengen in het bedrijf. We zien bij onze klanten dat deze methode aanslaat.

Is het voor jouw bedrijf ook de tijd om ruimte te geven aan je team?

Wij beloven dat je bij ons leert om het plezier weer terug te vinden door eigenaar te worden van het proces, gebruikmakend van de kracht van creativiteit.

what_ eigenaarschap_uitdaging_oplossing

leren - ontwikkelen - betrokkenheid - verandering - creativiteit - nieuwe ideeën uit mensen zelf - eigenaarschap - concrete acties - blijvend resultaat

Heb je vragen of wil je overleggen wat wij voor jou kunnen doen, dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *