ontwerp voor Grolsch: Teamtraining met creativiteit en lef

      

We zijn in gesprek met het team Quality Control van Grolsch  over het ontwikkelen en geven van een teamtraining. Deze training moet ervoor zorgen dat de nieuwe visie wordt ontdekt, eigen gemaakt en toegepast. Loskomen, lef tonen, creativiteit en eigenaarschap kenmerken deze teamtraining.

Grolsch is een onderneming met een rijke traditie. De bierbrouwerij heeft een historie die teruggaat tot 1615 en is tegenwoordig gevestigd in Enschede. Nederland is de thuismarkt van Grolsch. We hebben een inspirerende rondleiding gehad door deze bijzondere brouwerij in het oosten van Nederland. Top om daar met De Hemelbestormers aan de slag te gaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *