About

Wie we zijn

Wij zijn Elisabeth Baron en  Anneke Blok en wij zijn De Hemelbestormers.

We willen graag dat mensen weer hun creatieve kant ontdekken, het plezier daarin terugvinden en leren hoe ze die kunnen gebruiken. Wij  trainen en coachen met passie in het creatief doen, creatief denken en creatief zijn.

Intro  Elisabeth

Ik ben beeldend kunstenaar en creatief coach. Ik vind alles interessant, bruis van de ideeën, denk in oplossingen en niet in problemen. Ik ga graag een nieuw avontuur aan en ben heel leergierig. Je vind in mij een geïnteresseerde luisteraar en meedenker: van kunst tot techniek, van filosofie tot boekhouden, van cultuur tot natuurkunde.  

Het creatief, intuïtief en schijnbaar chaotisch associatief denken van mij in combinatie met mijn brede interesse zorgt er voor dat ik gemakkelijk en met een andere invalshoek kan meedenken met de uitdagingen van een persoon, team of organisatie. 

Ik neem je graag mee in het ontdekken van de kracht van jouw creativiteit, omdat het zo leuk is en omdat je dicht bij jezelf komt. Ik wil je jouw passie laten ontdekken en het versterken door op een creatieve manier te denken.  En ook om collega’s en leidinggevenden te laten zien dat ze dat talent van jou en jouw team kunnen benutten.

Anneke over Elisabeth: Zij belichaamt creativiteit. Vanuit haar oorspronkelijke ideeën wordt altijd iets moois gevormd. Ze is sterk in het waarderen van de creatieve uitingen bij mensen om haar heen. Ze deelt enthousiast alles wat haar raakt. En daarnaast is ze ook goed in het realistisch en praktisch uitwerken van creatieve werkvormen. Heerlijk om mee samen te werken.

Intro Anneke:

Ik ben ontwerper van leerervaringen. Leerervaringen die je uitdagen met jezelf aan de slag te gaan. En daarnaast ben ik amateur kunstenaar.

Ik krijg een warm gevoel van binnen als ik iets nieuws mag ontdekken. Ik hou ervan om vanuit een persoonlijke ontmoeting een opbouwende leerervaring te creëren.

Door mijn analytische kant kan ik goed vanuit een helikopterview kijken naar wat er nodig is. Daarin ga ik altijd op zoek naar de kern van wat er nou echt speelt. Als pionier ben ik altijd op zoek naar verbetering. Als verbinder altijd verbinding aan het leggen tussen mensen en informatie. Als ontwerper alle aspecten aan het combineren tot een nieuw geheel. Sinds 2003 al aan het educatief ontwerpen, organisatieadvies geven over leervragen en training en coaching verzorgen op het gebied van blended learning.

Ik zorg voor een leerervaring vanuit betrokkenheid met jou als persoon (in de organisatie). Op zoek naar plezier in het proces waarbij je je brein, je gevoel en je lichaam gebruikt. En waardoor je zelfwaardering krijgt.

Elisabeth over Anneke: Zij is een heel warme persoonlijkheid, geïnteresseerd in een ander, goed in het overzien van het grote geheel en ze wil mensen individueel en als groep graag verder helpen in elkaars talenten ontdekken en waarderen.

About: het creatieve en educatieve talent van ons samen versterkt elkaar tot een bijzonder, sprankelend, hemelbestormend team. Onze kennis en passie willen we graag inzetten in een workshop of training voor jou of als teambuilding voor jouw team.