Teamtraining Be Bold bij Grolsch

Grolsch is een onderneming met een rijke traditie. De bierbrouwerij heeft een historie die teruggaat tot 1615 en is tegenwoordig gevestigd in Enschede. Nederland is de thuismarkt van Grolsch. We hebben een inspirerende rondleiding gehad door deze bijzondere brouwerij in het oosten van Nederland. Top om daar met De Hemelbestormers aan de slag te gaan!

teamtraining QC bij Grolsch

We hebben aan het team Quality Control van Grolsch de  training Be Bold gegeven, die ervoor gezorgd heeft dat de nieuwe visie werd ontdekt, eigen gemaakt en toegepast. Loskomen, lef tonen, creativiteit en eigenaarschap kenmerken deze teamtraining. Wat hebben wij genoten van het trainen en van de enthousiaste deelnemers!

teamtraing QC bij Grolsch door de Hemelbestormers

Een paar reacties:

‘Het was erg leuk om te doen en we hebben veel geleerd, zoals het op een andere manier ideeën bedenken voor een uitdaging/probleem. Dat willen we zelf ook gaan toepassen in ons overleg!’

 ‘Ik heb al veel trainingen zien komen en gaan, maar dit was echt vernieuwend. Niet teveel theorie maar gewoon aan de slag. Ook het uitwerken van de ideeën zat goed in elkaar. Hier kunnen we verder mee!’

 ‘Nooit gedacht dat creatief doen en denken zo anders, leuk en inspirerend zou zijn.  Mooi ook om een tastbaar kunstwerk als reminder te hebben.’

het gezamenlijke kunstwerk (110 x 110 cm)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *