"Van Creatieve Expeditie naar Blijvende Innovatie"

Welkom bij De Hemelbestormers,

Durf jij de uitdaging aan om professioneel te groeien in creativiteit, creatief denken, nieuwe innovatieve ideeën te ontwikkelen en te implementeren?

Hoe krijg je verandering in gedrag en daarmee in organisatiecultuur? Hoe leuk is het om je eigen medewerkers enthousiast zonder grenzen te laten nadenken over mogelijkheden?

Bij ons krijg je altijd een uniek traject. Passend bij jouw uitdagingen. We helpen je een creatieve mindset te ontwikkelen en verandering in je werk mogelijk te maken, zoals bij onze Track Open House

Of het nu is voor jezelf, je team of je organisatie, je leert het zelf toe te passen in de praktijk. Dat kan bij onze Track InHouse voor een team.

De Hemelbestormers ontwerpt en geeft trainingen die ambitie en visie vertaalt in eigenaarschap van concrete, vernieuwende ideeën. Dit doen we door onze eigen ontwikkelde methode en altijd op maat.

Want we geloven dat JIJ een verandering in gedrag bij mensen kunt krijgen door SAMEN ideeën te realiseren, die zorgen voor een BLIJVEND resultaat.

Contact

teamtrainers De Hemelbestormers Anneke Blok en Elisabeth Baron

Do you have a question or do you want to share something with us?

Contact